ÇANKIRI / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mrt

Anasınıfı öğrencileri yoğurdunun yapılış aşamalarını öğrendiler. İlk olarak sınıflarına gelen maket inekten süt sağdılar, daha sonra kavanozlara aktardıkları sütleri mayaladılar. Kendi yoğurtlarını yaparak afiyetle yediler.

Mrt

Okul öncesi sınıflarımızın 12 Mart İstiklâl Marşı'mızın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü etkinliklerinden.

Mrt

14 Mart Tıp Bayramı nedeniyle,öğrencilerimizin çoğunluğunun bağlı bulunduğu ve tedavilerinin gerçekleştirildiği Zübeyde Hanım Aile Sağlığı Merkezini ve Özel Karatekin Hastanesi Diyaliz Merkezini ziyaret ettik.Bizleri karşılayan Aile Sağlığı merkezi sorumlusu Dr.Faruk Tufanoğlu'na, Diyaliz merkezi sorumlusu Dr.Rabia Günal Özen' e, Diyaliz merkezi çalışanlarına ve tüm sağlık personeline teşekkür ederiz.

İyi ki varsınız.

Mrt

AŞIRI MERAK VE EĞLENCE İÇERİR.

Mrt

12 Mart İstiklâl Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü programımız gerçekleştirildi. "İstiklâl Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışması"nda 1.olan öğrencilerimiz ödüllendirildi.

Mrt

Ankara'da düzenlenen Orman Genel Müdürlüğü 3. Geleneksel Orman Haftası Satranç Turnuvası'nda öğrencimiz Yiğit Kayra Y. 9 yaş kategorisinde 5. olarak bizleri gururlandırmıştır. Okul müdürümüz Samet Hamlı da öğrencimizi bir hatıra madalyası ile ödüllendirmiştir. Öğrencimizi, öğretmenini ve ailesini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle Deprem Anı ve Tahliye Tatbikatı yapıldı.

Mrt

İlimiz TÜRKAV tarafından 13.sü düzenlenen "İstiklâl Marşı'mızı Güzel Okuma Yarışması"nda öğrencimiz E.ÖZCAN Okul Öncesi kategorisinde 1.olmuştur.Ögrencimizi öğretmenini ve ailesini tebrik ederiz.Yarışmayı düzenleyen TÜRKAV yetkililerine,jüri üyelerine emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.Bizler de Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Ailesi olarak katılarak öğrencimize destek verdik.Başarıların daim olsun E.ÖZCAN.

Mrt

İlimiz TÜRKAV tarafından 13.sü düzenlenen "İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışması"nda öğrencimiz Z.ÇALIŞKAN İlkokullar kategorisinde 1.olmuştur.Ögrencimizi öğretmenini ve ailesini tebrik ederiz.Yarışmayı düzenleyen TÜRKAV yetkililerine,jüri üyelerine emeklerinden dolayı teşekkürlerimizi sunarız.Bizler de Mehmet Akif Ersoy İlkokulu Ailesi olarak katılarak öğrencimize destek verdik.Başarıların daim olsun Z.ÇALISKAN.

Mrt

İstiklal Marşı'nın kabul tarihinde Mehmet Akif Ersoy okulumuzu ziyaret etti.Okulumuzdaki tüm sınıfları ziyaret ederek öğrencilere kendisi ile ilgili bilgiler verdi.İstiklal Marşı'nı nasıl yazdığını anlattı.Ögrencilerle konuşan Mehmet Akif Ersoy öğrencilere bazı öğütlerde bulundu.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle okul müdürümüz Samet HAMLI öğretmenlerimize pasta ikramında bulundu.Kendisine öğretmenlerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

İl Tarım ve Orman Müdürlüğünün, üretimden tüketime doğal kaynakların ve insan sağlığının korunması için gıda güvenirliğini sağlamak ve geliştirmek amacıyla okullarda eğitim verilmesinin planlanması doğrultusunda okulumuz velilerinden Ziraat Mühendisi İmran Akbaş ve Gıda Mühendisi Eda Demirtaş tarafından öğrencilerimize “Gıda Güvenilirliği” konusunda seminer verilmiştir.

Değerli velilerimize katkıların dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumz velilerinden Çankırı Karatekin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Akademisyenlerinden Doçent Doktor Fatih Güzel hocamız tarafından öğrencilerimize "Peygamberimiz ve Çocuk" konulu seminer düzenledi.

Mrt

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Çankırı Şubesi, Kadın Komisyonu Üyeleri ve Genç Yeşilay Gönüllüleri ile 1-7 Mart Yeşilay Haftası kapsamında bugün okulumuzda farkındalık etkinlikleri düzenlendi.

Şube Başkanı Sayın İsmail Özcan'a, Yeşilay Kadın Komisyonu Başkanı Sayın Duygu Hamlı'ya ve ekibi ile Genç Yeşilay Gönüllülerine teşekkür ederiz.

Mrt

Özel eğitim sınıflarımızla yapılacak olan etkinliğe katkılarından dolayı @cankiricapader @laviniawaffle @hayrettinchef @cheffmahmuteren@dostlar_mutfak a teşekkür ederiz.