ÇANKIRI / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

“Geleneğimi Yaşatıyorum” projesi  kapsamında

dördüncü etkinliğimizi Anasınıfı öğrencimizden Yusuf Ali Sabuncu'nun annesi Seher Sabuncu Hanım'la, çocukluğumuzun oyunlarından "Kırmzı Elma" oyununu oynayarak  gerçekleştirdik.

Sevgili öğrencimize  ve değerli annesine  projemize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

“Geleneğimi Yaşatıyorum” projesi  kapsamında

dördüncü etkinliğimizi Anasınıfı öğrencimizden Muhammed Esad Topcu'nun annesi Sakine Topcu Hanım'la, çocukluğumuzun oyunlarından "Taş-Kağıt-Makas" oyununu oynayarak  gerçekleştirdik.

Mrt

2.sınıflar olarak "Dilimizin Zenginlikleri" projesi kapsamında atasözleri ve deyimleri ifade eden 3 boyutlu çalışmalırımızı sergiledik.Ögrencilerimize ve ailelerine katılım sertifikalarını sunduk.En çarpıcı çalışmaları ödüllendirdik.Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

1/A sınıfı FSM gezisi. Uzay ve Zeka Oyunları.

İYİ TATİLLER...

Mrt

Çankırı Milli Eğitim Şube Müdürümüz Duygu HAMLI 'yı Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri Projesi kapsamında çocuk kitabı yazarı Duygu HAMLI olarak ağırladık."Hayellerim Var Benim" adlı kitabın söyleşi ve imza gününde öğrencilerimizle bir araya gelen yazarımız, öğrencilerimizin hayalleri ve onları gerçekleştirme yolları ile ilgili paylaşımda bulundu.Kendisine okulumuz ve öğrencilerimiz adına teşekkür ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında hikaye yazma yarışmasında ödül alan öğrencilerimiz.Öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında veliler arası anı yazma yarışmasına katılan ve dereceye giren velilerimiz.Kendilerine emeklerinden ve katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri projesi kapsamında 2/B sınıfı yöresel yemeklerden çiğköfte deneyimledi.Velimize teşekkür ederiz.

Mrt

2/B Sınıfı geometrik şekilleri eğlenerek öğreniyor.

Mrt

ÇEDES Projesi Dönem sonu değerlendirmesi çiğköfte yenilerek gerçekleştirildi. Bir dönem öğrencilerle gerçekleştirilen etkinlikler üzerine öğrencilerle sohbet edildi. Edep,saygı, nezaket, sorumluluk, özdenetim, yardımseverlik ve merhamet değerleri üzerine bir dönem boyunca yapılan etkinlikler hakkında öğrenciler ile değerlendirildi.

Mrt

Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri projesi kapsamında okulumuzda Mangala,Hedef 5,Equilibrio Akıl ve Zeka Oyunları turnuvası düzenlendi.

Mrt

Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri projesi kapsamında 4.sınıf öğrencilerimiz Metoroloji Müdürlüğüne gezi düzenledi.

Mrt

Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri projesi kapsamında Çankırı İl Jandarma Komutanlığı Trafik Timi okulumuzu ziyaret etti.Öğrencilerimize trafik eğitimi verildi, broşür dağıtıldı.İkramları ve hediyeleri için kendilerine teşekkür ederiz.

Mrt

Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyet Haftası Etkinlikleri projesi kapsamında okulumuzda 4.siniflar arası bilgi yarışması düzenlendi.