ÇANKIRI / MERKEZ - Mehmet Akif Ersoy İlkokulu

Mrt

Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyet Haftası projesi kapsamında 4.sınıf öğrencilerimiz FSM Çocuk Akademisini ziyaret ettiler.

Mrt

Bakanlığımızın Dönem Sonu Faaliyet Haftası projesi kapsamında "En Sevdiğini Paylaş" adlı etkinliğimiz.

Mrt

Bakanlığımızın Dönem Sonu Etkinlikleri projesi kapsamında okulumuzda kermes düzenlendi.

“Geleneğimi Yaşatıyorum” projesi  kapsamında

İkinci etkinliğimizi Anasınıfı öğrencimizden Ahmet Emir Kara' nın annesi Kübra Kara Hanım'la, çocukluğumuzun oyunlarından "Eski Minder" oyununu oynayarak  gerçekleştirdik.

Sevgili öğrencimize  ve değerli annesine  projemize verdiği katkılardan dolayı teşekkür ederiz.

“Geleneğimi Yaşatıyorum” projesi  kapsamında

İkinci etkinliğimizi Anasınıfı öğrencimizden Zeynep Çakır'ın annesi Derya Çakır Hanım'la, çocukluğumuzun oyunlarından "Kulaktan Kulağa" oyununu oynayarak  gerçekleştirdik.

Şbt

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1.dönem sonu Sosyal Etkinlik kapsamında okulumzda Mangala Turnuvası düzenlenecektir.Yarışmacılara şimdiden başarılar dileriz.

Şbt

İlimizde düzenlenen Yıldırım Satranç Turnuvası 12 yaş altı genel kategoride öğrencilerimiz Yiğit Kayra birinci, kızlarda ise Nehir birinci olarak bizleri gururlandırdılar. Öğrencilerimizi, öğretmenlerini ve ailelerini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyoruz.

Çedes Projesi Üç ayların başlangıcı panomuz

Şbt

Okul öncesi öğlenci grubu " Sevgi Sınıfı " öğrencileri kendi emekleriyle ve çabalarıyla ,getirmiş oldukları portakal ve mandalinaların suyunu sıktılar. Ardından hazırladıkları vitamin deposu meyve sularını afiyetle içtiler.

Şbt

Okulumuz ikinci sınıf öğrencileri arasında BESLENME BİLGİ YARIŞMASI düzenlendi. Çankırı Karatekin Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü’nden Öğr. Gör. Dr. Sevinç Bakan’ın moderatörlüğünde stajyer diyetisyenler tarafından yürütülen etkinlikte öğrenciler eğlenirken öğrenme fırsatı buldu. Yeterli ve dengeli beslenme konusunda bilgi verilen öğrencilere yarışma sonunda sağlıklı atıştırmalıklar ikram edildi. Ayrıca etkinlik kapsamında hazırlanan broşür ile çocukların beslenme çantası için velilere sağlıklı menü örnekleri sunuldu.

Şbt

Anasınıfı öğle grubu öğrencileri PİJAMA PARTİSİ yaparak uykunun amacını ve önemini öğrendiler.

Şbt

Okulumuz 3.sınıf öğrencileri sıfır atık ve geri dönüşüm konularına dikkat çekmek için aileleriyle birlikte hazırladıkları birbirinden güzel kostümleri sergilerken çok eğlendiler .Emeği geçen öğretmenlerimize, velilerimize öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında okulumuzda, "Bir Zamanlar Ben de Çocuktum" konulu Veliler Arası Anı Yazma Yarışması düzenliyoruz. İlk üç dereceye giren velilerimize ödüllerin verileceği yarışmaya, kalemine güvenen tüm velilerimizi davet ediyoruz.

Ock

İlimiz Gazi Sağlık Meslek Lisesi İlkyardım Eğitmeni Ömer YİĞİT tarafından okulumuz konferans salonunda öğrencilerimize yönelik ilkyardım eğitimi semineri düzenledi.